Inred ditt hem med hälsa

Handla här

Inred ditt hem med hälsa

Handla Här

Inred ditt hem med hälsa

Handla här

Inred ditt hem med hälsa

handla här

Våra kollektioner

  • Vårt Mål

    Vårt mål är att du ska uppleva en resa där du finner ett liv i balans.

  • Våra Produkter

    Därför har vi utvecklat ett unikt koncept av produkter för ditt hem, din kropp, din hälsa och din träning. Alla produkter i kollektionen hjälper dig på ett eller annat sätt att komma närmare och bibehålla balansen i livet.

  • Vårt Löfte

    Homies produkter skall alltid innehållsmässigt vara av högsta kvalitet, tillsammans med en genomtänkt och stilren design.

De små detaljerna avgör

Handla med syfte

Investera i din hälsa

Kvalitet

Svensktillverkade produkter

Garantier

Goda villkor, enkla returer

Leveranser

Snabb och smidig leverans

Inred ditt hem med hälsa

Upptäck vårt utbud av produkter för ökat välbefinnande - både för ditt hem och för din kropp

Börja din resa här

Hitta balans i livet. Uppnå harmoni mellan ditt hem och din själ. Det börjar här.

Bli medlem

Var säker på att aldrig missa något genom att bli medlem hos oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden.

Kundupplevelser

Snygg produkt som man kan ha stående framme så att man inte glömmer att ta vitaminerna dagligen. Kan verkligen rekommendera Dailys för att se till att man får i sig alla ämnen man behöver.

Sport Wash lyckades lösa min sambos alla träningskläder som vart med ett tag, en tvätt tog det och så var den där "lukten" borta. Doftar gott och verkar ge ett långsiktigt resultat. Supernöjda

Level up är verkligen perfekt när du behöver en extra eneegiboost. För mig som jobbar natt är den perfekt att ta framåt småtimmarna när jag börjar bli trött. Eller innan ett träningspass..

Fräsch med diskret doft och den är helt grym, tar bort odörer och är suverän i bl.a skor, hockeybag, toalett m.m. Väl värd att testa (No Odour)