Om oss

HOMIE-LIFE IN BALANCE

Homie-Life in Balance är ett varumärke skapat för dig som vill (och strävar efter att) leva ett liv i balans. Vi har utvecklat och tagit fram ett unikt koncept av produkter för ditt hem, din kropp, din hälsa och din träning.

Homies produkter skall alltid innehållsmässigt vara av högsta kvalitet, tillsammans med en genomtänkt och stilren design. Vår ambition är att du ska vilja ha produkterna framme i ditt hem. Alla produkter i kollektionen hjälper dig på ett eller annat sätt att komma närmare och bibehålla balansen i livet.

Mycket av det vi konsumerar idag kommer från tips, idéer och referenser som du får från dina kompisar, kollegor, släktingar eller närstående. Om någon vi känner och litar på har testat någonting och har en positiv erfarenhet av detta är vi givetvis mer benägna att prova själva. Kanske får du tips om en bra restaurang, en bok du måste läsa, en film som är sevärd eller varför inte en härlig tvål som både doftar sagolikt och är jätteskön för huden.

Grundtanken med modellen bottnar i att alla våra produkter ska vara så pass bra att du vill rekommendera dem vidare till andra.
Gör du det ska du självklart få någonting för det och därför har vi valt att lägga vår marknadsföringsbudget till dig som väljer att rekommendera våra produkter! 
(se Homiemodellen under fliken bli en Homie).

"Om du tycker om våra produkter, berätta det för dina vänner. Har du idéer och tankar på förbättringar, berätta det för oss!" 

HOMIE

UTVECKLING & HARMONI

Vi har valt grodan som vår symbol. Grodan står för utveckling och framtidshopp. Vi förknippar även grodan med glädje, harmoni, välmående
samt ett långt och lyckligt liv. Precis det som Homie-Life in Balance ska stå för.

Företagets drivkraft är att hjälpa och inspirera fler människor till ett liv i balans. Därför kommer vi anordna olika typer av events där vi lägger fokus på helhetshälsan. Som Homie-ambassadör har du alltid förtur till dessa events, där vi lägger fokus på personlig utveckling, träning, kost samt fördjupning i Homies produktsortiment. På dessa events kommer vi även lansera produktnyheter.

Vårt mål är att du ska uppleva en resa där du finner ett liv i balans. Dels genom våra högkvalitativa produkter, men också att du längs vägen får kunskapen om vad som krävs för att kroppen och hjärnan ska fungera optimalt.
Likt grodan kommer Homie-Life in Balance ständigt utveckla varumärket och produktsortimenten så att det alltid ligger i tiden.

Din produkt är tillagd

×