The cajdert's testar matkassen Del 3.

Nu har vi ätit den sista måltiden för veckan, hela familjen har jublat. Jo även Leffe, han har inte fått ta del av allt även om han velat men lite grönt har han fått. 😊
Knapra morötter som förrätt till sin vanliga middag var lyx. Först var han lite konfunderad över det orangea som låg där som en stig mot matskålen, men efter lite sniffande så knaprade han glatt i sig det och sen resten av sin mat.

Tänkte att jag kanske ska berätta hur det hela går till, det är väldigt smidigt och har varit helt felfritt. Man beställer alltså den matkasse du tror skulle passa bäst hos er. Finns flera alternativ av kasse, du kan även välja laktosfri på vissa och klicka i om du vill ha varje vecka eller varannan. Vi har gjort så att vi tagit för 4 personer så vi får kvar till matlåda dagen efter.

Eftersom Johan är ett hälsofreak och äter mat efter prestation så passade Hälsokassen oss bäst. Sammansättning av protein, långsamma kolhydrater, rätt fetter mm. Vi är grymt olika där, jag tänker energi in och energi ut MEN fattar ju att jag inte kan leva på bröd och chips om jag ska kunna orka allt jag vill göra. Därför är det bra att jag har en make som är duktig på mat och allt det där.

 Hur som, när du gjort din beställning så får du på torsdagen innan leveransen ett mail med kommande veckas matmeny. En liten lista på vad du bör ha hemma och på fredagen kommer ett sms med information om hur du kan följa leveransen under söndagen. Jag hade i beställningen redan skrivit in portkod och anvisningar. Som tex om vi inte är hemma så får den lämnas utanför dörren.


Allt gick så smidigt!

Det bästa i veckan har varit att se Johan i köket, han står iofs alltid i köket men nu har han fått använda sig av lök vilket han inte har gjort på typ 10 år pga mig. Haha, ett sidospår men minen i hans ansikte när vi flyttade ihop och jag sa NEJ man lagar inte mat med lök.. oslagbart! Stackars fd kocken fick snällt låta bli. Så när jag varit bortrest har han festat loss på lök och koriander i flera dagar. Hahaha. Man kan säga att hans smaklökar har jublat. Och mina med faktiskt.

Finns inget jag har saknat under veckan och skulle det vara så finns ju faktiskt fredag och lördag till att äta det. Jag gillar att bli överraskad och överraskad positivt är ju ännu bättre. Mina vänner brukar ofta säga till mig att mina tallrikar är bruna. Får jag välja så brukar mina tallrikar bestå av  kött, en fet brödbit och NOLL grönt. Nu blir det förändring på det. Grönt är fint och gott (minus isbergssallad, det hävdar jag fortfarande är helt onödigt att stoppa i sig.)

Nu tar vi uppehåll från bloggandet i en vecka och lämnar över till nästa familj. Ska bli kul att följa deras vecka då det är en helt annan familj och matkasse där.


2 tips till dig som läser: 

 

1. Om du inte har en Homie-kod, använd då CA0001 så får du en liten goodiebag på köpet vid din första beställning och gratis frakt.  

2. Testa Level Up!
Level up är en smidig energiboost i brusform som du lätt kan ha med dig i väskan och vid behov slänga ner i ett glas vatten och vips så har du en perfekt sammansatt energidryck med smak av citron och lime. Den är proppad med B-vitaminer (7st olika) som minskar trötthet och utmattning, C-vitamin som skyddar mot fria radikaler och förbättrar immunförsvaret, Guarana och grönt te som snabbt ger energi och ökar fettförbränningen. EN WIN!

(Vi har helt bytt ut beroccan och energidrycken mot denna)

Den  är grym att ha med sig om man behöver en boost under dagen eller kanske vill ha extra energi innan träningen.

 

Ha en fantastiskt vecka!

/Maria, Johan och Leffe.

Din produkt är tillagd

×