The cajdert's testar matkassen

Hej, familjen Cajdert här som har gått och blivit med matkasse. Och inte vilken kasse som helst utan Homie Life in Balance matkasse. Vi valde Hälsokassen och kommer att skriva om det varannan vecka här på bloggen. Vi är en familj som älskar mat, lever ett väldigt aktivt liv och tycker allmänt att mat och träning går hand i hand för att må bra, nå sina mål och leva ett liv i balans. För att ni ska få en förståelse för hur vi funkar kanske det är bra om vi presenterar oss först.
Vår familj består av mig Maria, Johan och Leffe. Vi är gifta sen 7 år tillbaka och vår älskade lilla fralla Leffe kom in i våra liv för 2 år sen.

 

Vi lever som sagt ett väldigt aktivt liv. ”Tänk om dygnet bara hade några få timmar till” är något vi ofta säger. Man ser oss ofta inte stilla utan det är mer full fart som gäller. Jag jobbar med träning på heltid, både som personlig tränare, gruppträningsinstruktör, presentatör på olika event, utbildare och driver Homie Fitness på Skeppargatan 28 i Stockholm. Utöver det tränar jag själv så fort jag kan och orkar.

Johan storsatsar på OCR. Så det mesta av hans lediga tid går åt till att springa, klättra, hinderbaneträna. Han kom på 19e plats nu på VM. (stolt fru!)

 

Annars älskar vi att spendera tid med varandra, resa, äta gott och leva. Johan som är fd kock är den som står för matlagningen här hemma och jag är den som säger vad jag vill ha. Hmm.. kanske inte den bästa fördelningen för alla men definitivt för oss.

Johan älskar det mesta i matväg, medan jag är superkräsen. Mat ska vara gott annars är det onödigt. Jag äter hellre en påse ostbågar till middag än en tråkig kycklingfilé. Grönsaker vet jag knappt vad det är och allt som låter "nyttigt" väljer jag bort.

När vi fick höra att Homie Life in Balance tagit fram matkassar så blev främst Johan nyfiken. Kanske eftersom han tycker att mina förslag på rätter är de samma varje vecka och jag kan nog hålla med om att vi fastnat i samma vanliga maträtter varje vecka. Här får vi chansen att få bra råvaror och spännande lättlagade recept levererat direkt till dörren. WIN! Inget mer ”vad ska vi äta idag” eller armbågas med stressat folk i butikerna plus att vi sparar massor med tid på det. BIG LIKE!

Jag kan ju säga att efter att ha sett menyn så är jag lite skeptisk...Det är vegetariskt, saker jag aldrig hört talas om och kyckling..
Det skall dock bli fantastiskt roligt att testa detta. Jag tror ju på att man ska testa allt och man måste ju faktiskt testa allt 11 gånger innan man kan säga om man gillar nåt eller inte.

Vi hörs om någon dag igen!
//Maria
 

Din produkt är tillagd

×