HOMIEMODELLEN

Led 1 (Länkade direkt till din Homie-kod)
23% provision på alla köp som görs framöver från personer/företag som är länkade till dig via din Homie-kod. (Provision baseras på beloppet exkl moms) Kunden länkas till dig genom att ha använt din kod vid deras första köp och ligger därefter alltid kvar.
Matkassar 8% provision.

Led 2 (Länkade till dina kunder du har i led 1)
12% provision på alla köp som görs framöver från personer/företag som är länkade till dina kunder i led 1. (Provision baseras på beloppet exkl moms) Kunden länkas till dig genom att kunden har använt din kunds kod vid deras första köp och ligger därefter alltid kvar.
Matkassar 0% provision.

Led 3 (Länkade till din kunds kunder i led 2)
5% provision på alla köp som görs framöver från personer/företag som är länkade till dina kunders kunder i led 2. (Provision baseras på beloppet exkl moms) Kunden länkas till dig genom att kunden har använt din kunds (led 2) kod vid deras första köp och ligger därefter alltid kvar.
Matkassar 0% provision.

 

HOMIE STÅR FÖR UTVECKLING

Vi har valt grodan som vår symbol. Grodan står för utveckling och framtidshopp. Vi förknippar också grodan med glädje, harmoni, välmående samt ett långt och lyckligt liv. Precis det som Homie-Life in Balance ska stå för.

Företagets drivkraft är att hjälpa och inspirera fler människor till ett liv i balans. Förutom våra högkvalitativa produkter kommer vi anordna olika typer av events där vi lägger fokus på helhetshälsan.

Som Homie-ambassadör har du alltid förtur till dessa events där vi kommer lägga fokus på personlig utveckling, träning, kost samt fördjupning i Homies produktsortiment. På dessa events kommer vi även lansera nyheter.

Vårt mål är att du ska uppleva en resa där du finner ett liv i balans men också att du längs vägen skall få kunskap om vad som krävs för att kroppen och hjärnan ska fungera optimalt.

Likt grodan kommer Homie-Life in Balance ständigt utveckla varumärket och produktsortimenten så att det alltid ligger i tiden.

Tillsammans hjälper vi människor att skapa ett liv i balans.

Homiemodellen - Sammanfattning

BERÄTTA OM OSS

Vi jobbar med en modell där produkterna måste vara så pass bra att man vill rekommendera dem till andra. Gör man det ska man självklart få någonting för det.

rabatt på alla köp

När du har 3 personer som handlat via din Homie-kod blir ditt konto automatiskt ett Homie-konto. Det innebär att du framöver har rabatt på alla egna inköp.

DELA DIN KOD

När du blivit kund får du personlig Homie-kod och en länk som du kan använda när du rekommenderar oss vidare. 

Bli en homie

TILL MIN SIDA

Din produkt är tillagd

×