Bli en Homie - Allt du behöver veta!

HUR BLIR DU SJÄLV EN HOMIE?

Ditt första steg som framtida Homie är givetvis att du ska själv tycka om våra produkter såpass mycket att du faktiskt vill rekommendera dem till andra. Första gången du handlar hos oss och registrerar dina uppgifter får du en Homie-kod. Har du som läser detta redan blivit tipsad av en annan Homie-ambassadör så använder du dennes kod första gången du gör ett köp och får då både en härlig goodiebag + fri frakt på din första beställning hos oss.

Har du däremot redan gjort ditt första köp och på så vis fått en egen Homie-kod (du hittar din kod som inloggad under mina sidor) är det den kod dina vänner ska använda vid deras första köp. Detta gör att de får samma erbjudande som du fick (fri frakt+ goodiebag) samt att vi vet att det är tack vare dig som de blivit kunder hos oss.

Du blir en Homie-ambassadör när 3 kunder använt sig av din Homie-kod.

VAD TJÄNAR DU PÅ DETTA?

Vi har valt att lägga hela vår marknadsföringsbudget tillbaka till de som väljer att rekommendera oss. Därför jobbar vi med en modell där produkterna måste vara så pass bra att man vill rekommendera dem till andra, och gör man det ska man självklart få någonting för det.

Som Homie-ambassadör har du 23% rabatt på alla framtida köp.
(På våra matkassar 8%)

Vi anser att det är en mycket rättvisare modell att ge tillbaka något till våra kunder som väljer att rekommendera oss vidare och därför kommer vårt största fokus alltid vara på att leverera produkter som våra kunder efterfrågar. 

Genom att satsa på kvalitativa produkter kommer Homie- LIfe in Balance fortsätta att utvecklas tillsammans med våra kunder.

Berätta om oss

Vi jobbar med en modell där produkterna måste vara så pass bra att man vill rekommendera dem till andra. Gör man det ska man självklart få någonting för det.

rabatt på alla köp

När du har 3 personer som handlat via din Homie-kod blir ditt konto automatiskt ett Homie-konto. Det innebär att du framöver har rabatt på alla egna inköp.

DELA DIN KOD

När du blivit kund får du personlig Homie-kod och en länk som du kan använda när du rekommenderar oss vidare.

Bli en Homie

Till min sida

Bli en Homie - Ta del av vårt nyhetsbrev

Din produkt är tillagd

×